back

Programator Senior Angular
Programator Senior Angular

Softescu te așteptă să te implici în proiecte diverse pentru clienți din peste 10 țări. Împreună cu noi ai ocazia să colaborezi cu cei mai mari specialiști din lumea IT-ului și pentru companii din FORTUNE 500.
 

Poziții disponibile: multiple
 

Cerințe generale

Ne așteptăm să ai o atitudine pozitivă și optimistă, cunoștințe de limba engleză și dorință de învățare. Ne dorim să acorzi atenție la detalii dar te vom ajuta și să te dezvolți profesional cu un plan de carieră definit împreună. În plus încurajăm orice inițiativă pentru inovare și optimizare a activității noastre.
 

Abilități

Pentru pozițiile de senior, ne așteptăm să ai cunoștințe solide de programare cu Angular 2+ sau cel puțin AngularJS. Cunoașterea unor versiuni mai recente de Angular sau .NET constituie cu siguranță un avantaj. Vei învăța alături de noi și în plus, îți vom da posibilitatea (gratuit) să te certifici în una din tehnologiile relevante pentru job-ul tău sau să participi la conferințe Angular.

 

Lucrăm pentru clienți mari și foarte mari (eg. corporații și multinaționale), în plus suntem certificați ISO pe calitate și securitatea informației. Asta înseamnă că ne așteptăm de la seniori să cunoască și să folosească principiile de testare automatizată (precum Unit Testing). Având în vedere că programarea cu Angular este destinată exclusiv web-ului, pentru Seniori ne așteptăm să dețină cunoștințe de HTML, CSS și chiar JavaScript nativ.

 

Înțelegerea conceptelor și terminologiei de bază în dezvoltarea de aplicații MCV precum, arhitectura MCV, modalitatea de stocare și transmitere a informației pe internet, clienți, servere, site-uri web, protocoale de comunicare, securitatea informației, etc. vor face parte din subiectele de discuție la un eventual interviu.

 

Și nu în ultimul rând, nu există acum programare în echipe fără GIT. Fie că ai folosit GitLab, Github sau defunctul SVN, ne așteptăm să fii familiarizat cu principiile de versionare cod.
 

Responsabilități

Îți garantăm că la Softescu nu ai parte de proiecte plictisitoare. Avem un număr mare (și în creștere de clienți) din diverse domenii (de la financiar, la industrial) care vin la noi cu cerințe neașteptat de diverse și provocatoare.

 

Având în vedere că suntem totuși o firmă de nișă, ne bazăm pe inventivitate și inovație în a realiza cât mai eficient proiectele la care lucrăm. Astfel, suntem tot timpul în pas cu noutățile din domeniul high-tech și folosim în permanență cele mai moderne unelte de lucru.

 

La Softescu vei lucra pe Mac în echipe mixte (locale și internaționale) cu un număr de 4-6 colegi și care aproape întotdeauna implică măcar un coleg de la departamentul design și de la departamentul de testare.

 

Lucrăm pe metodologia Agile iar proiectele noastre sunt de complexitate medie sau ridicată fie prin design-urile inedite aplicate sau prin integrarea de diverse platforme tehnologice (ex. avem realizat un dashboard care monitorizează de la distanță o întreagă fabrică cu multiple linii de producție).

 

Suntem un colectiv tânăr, iar spațiul de lucru deschis ajută la formarea de noi prietenii fie lângă expressorul de cafea, în sala de jocuri sau în team buildingurile pe departamente ce au loc ori de câte ori decide echipa.
 

Experiență/studii:

 • absolvent(ă) studii superioare (preferabil în domeniul IT)
 • experiență de minim 2 ani în programare
 • contribuție în comunitatea profesională constituie un avantaj
 • certificările în domeniu constituie un avantaj


Beneficii:

 • training soft & hard skills cu posibilitate de certificare
 • expunerea la un mediu de lucru divers, internațional
 • salariu motivant & plan de carieră personalizat
 • asigurare medicală privată & pachet servicii medicale
 • participarea la evenimente naționale și internaționale
 • spațiu de lucru modern dotat cu un spațiu de relaxare
 • team building-uri lunare
 • timp pentru dezvoltare profesională


Candidatul trebuie să fie disponibil să lucreze în Bacău.

Trimite-ne un CV la hr@softescu.com și hai în echipă!​

Top
default
snowflakes